Pravna napomena

Općenito

Korištenjem internet stranice odvjetnice Doris Obratov Kličković suglasni ste s uvjetima korištenja. Ako ne pristajete na njih molimo vas da odmah napustite ovu internetsku stranicu.

Ograničenja

Korištenjem internet stranice odvjetnice Doris Obratov Kličković suglasni ste s uvjetima korištenja. Ako ne pristajete na njih molimo vas da odmah napustite ovu internetsku stranicu.

Svi sadržaji objavljeni na odvjetnik-obratov-klickovic.hr ("stranica odvjetnika"), pisani ili izgovoreni su činjenične prirode i ne treba ih se tumačiti kao pravni savjet ili uspostavljanje odnosa odvjetnik-klijent između odvjetničkog ureda Obratov Kličković i vas.

Zbog brzine mijenjanja zakona ne možemo jamčiti točnost ili pouzdanost bilo kojeg od sadržaja na našim stranicama ili na bilo kojem drugom mjestu sa kojim je ova stranica povezana.

Pregled ove stranice ne zamjenjuju razgovor o vašem pravnom slučaju, predmetu ili situaciji. Ništa na našim stranicama nije pravna usluga ili pravni angažman bilo koje vrste.

Stranice odvjetničkog ureda Obratov Kličković, sve uključivo bez ograničenja, tekstovi, fotografije i grafika, zaštićeni su autorskim pravima kao individualni rad ili kompilacija zaštićena autorskim zakonima Republike Hrvatske i drugih zemalja i zadržavamo sva prava na njih. Ne dajemo nikakva izričita ili implicirana prava korisniku ovih stranica s obzirom na njihov sadržaj.

Izjava o odricanju od odgovornosti

Odričemo se svake odgovornosti u odnosu na radnje poduzete ili ne poduzete temeljem bilo kojeg dijela ili cjelovitog sadržaja internet stranica odvjetničkog ureda Obratov Kličković i to u najvećoj mogućoj mjeri dopušteno Zakonom.

Izjava o privatnosti

Poštujući privatnost posjetitelja ovih stranica ne prikupljamo nikakve osobne podatke. Iz tog specifičnog razloga ne koristimo obrazac za kontakt.

Informacije o tome kako doći do našeg odvjetničkog ureda nalaze se u podnožju stranica.

Ove internet stranice koriste samo Googleove analitičke kolačiće (male komadiće informacija koje se nalazi na vašem računalu kada posjetite ove stranice) kako bi poboljšali iskustvo korištenja naših internet stranica.

Budući da su ove internet stranice pohranjene na poslužitelju koji koristi kolačiće, postoje kolačići koji nisu pod našim pravilima o zaštiti privatnosti već poslužiteljevim. Saznajte više o korištenju i kontroli kolačića na ovoj internet stranici